Σχετικά με εμάς

 

 

Είμαστε ένα νεανικό online fashion brand, που εμπνέεται από την καθημερινότητα κάθε γυναίκας, αλλά και τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

Τα περισσότερα ρούχα που θα βρείτε στο mindyourstyle.gr είναι exclusively σχεδιασμένα από το δικό μας designer team, που έχει πάθος με τη μόδα, εμμονή με την υψηλή ποιότητα ρούχων, και σχεδιάζει στην Ελλάδα δημιουργίες εμπνευσμένες από εσάς, τις φίλες μας, από παγκοσμίου φήμης influencers στο street style αλλά και τα trends που «γεννούν» τα social media. Παράλληλα, πολλά από τα fashion items που θα βρείτε, σχεδιάζονται στο εξωτερικό με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες και έτσι δημιουργείται ένας online fashion προορισμός που κάθε γυναίκα θα λατρέψει και θα βρει τα ιδανικά outfits για κάθε περίσταση.

Έχοντας δεκάδες επιλογές για κάθε στυλ και περίοδο, εβδομαδιαία ανανέωση του e-shop και ενεργή παρουσία στα social media με δικές σας φωτογραφίες (χρησιμοποιείστε το hashtag #MYSxME) αλλά και τις νέες μας collections, δεν είμαστε απλά ένα fashion brand, είμαστε ένα fashion brand που εξελίσσεται καθημερινά και καλύπτει όλες σας τις ανάγκες, 24 ώρες το 24ωρο, με ένα «κλικ»!

Σκοπός μας είναι να παραδίδουμε εύκολα στο σπίτι σας τα μεγαλύτερα trends και να σας προσφέρουμε μια high fashion αισθητική, που ταιριάζει στην καθημερινότητα σας.

Καλωσορίσατε στον κόσμο μας…