Αποστολή προϊόντων

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ SHOWROOM

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το showroom εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, από την αποστολή του επιβεβαιωτικού sms από εμάς, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μετά το πέρας των δέκα εργάσιμων ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Όλες οι παραγγελίες, στις οποίες θα γίνεται η επιλογή “Παραλαβής από το Showroom” θα πρέπει να εξοφλούνται από το e-shop μέσω κάρτας ή PayPal.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 – 20:00

Αισχύλου 7, Περιστέρι (1ος όροφος),
πλησίον της στάσης του μετρό Περιστέρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνει η ACS (αναλυτικά στον πίνακα παρακάτω).
– Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο.
– Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 3-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Εντός Αττικής 2-5 2€ 2,5€
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3 2€ 2,5€
Δυσπρόσιτες Περιοχές* 1-4 2€ 2,5€
 

Κύπρος

 

3-10  (Acs)

1-2    (Dhl)

10€

20€

   –

   –

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  (ισχύει μόνο για Ελλάδα)  τότε η extra χρέωση της υπηρεσίας είναι 2,5€.

Για παραγγελίες που υπερβαίνουν στο σύνολο το ποσό των 60€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.