Αποστολή προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας μέσω της ACS και της ΒOX NOW. Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται μέσω της DHL και μόνο για την Κύπρο, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής με την ACS και την BOX NOW.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές, διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών το Σαββατοκύριακο και τις επίσημες αργίες.

ΕΛΛΑΔΑ

Αποστολή με την ACS

Οι παραγγελίες αναχωρούν από εμάς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνει η ACS.

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης και κόστος :

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ/PAYPAL ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εντός Αττικής 1-3 3€ 5€ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3 3€ 5€
Δυσπρόσιτες Περιοχές* 2-4 3€ 5€

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές οι οποίες ορίζονται έτσι από την ACS.

Αποστολή  με την BOX NOW 

Με  την υπηρεσία της BOX NOW παραλαμβάνετε εύκολα και γρήγορα το δέμα σας 24/7 από το Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker) που επιθυμείτε, ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

  1. Επιλέγετε το Locker που σας εξυπηρετεί στο Check Out του καλαθιού σας στο e-shop μας.
  2. Μετά την αποστολή του δέματός σας από εμάς, θα λάβετε ένα εξαψήφιο PIN από την BOX NOW προκειμένου να ξεκλειδώσετε το locker.

*Tο χρονικό περιθώριο παραλαβής είναι 48 ώρες από την στιγμή άφιξης του δέματος στο Locker.

*Δυνατότητα επέκτασης 24 ώρες.

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης και κόστος :

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

(Από την ημέρα αποστολής)

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ/PAYPAL ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Εντός Αττικής 1 1,5€ 5€ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
Ηπειρωτική Ελλάδα 1-2 1,5€ 5€

 

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά με τις μεταφορικές BOX NOW, ACS και DHL, εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών. Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται. Οι χρόνοι και οι χρεώσεις είναι :

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
BOX NOW 2 5 € ΑΝΩ ΤΩΝ 120€
ACS 3-10 10 € ΑΝΩ ΤΩΝ 120€
DHL 1-3 21 € ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

 

Υπόλοιπες Χώρες

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας σε οποιοδήποτε προορισμό εκτός Ελλάδος με την DHL.Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την τιμή της κάθε ζώνης στην οποία ανήκει το κράτος στο οποίο θα αποσταλεί το δέμα. Το εκτιμώμενο διάστημα αποστολής και παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση τελωνειακών δασμών, επιβαρύνεται ο καταναλωτής. Ο καταναλωτής ενδέχεται να υποχρεωθεί να καταβάλει ποσό το οποίο αφορά δασμούς ή/και τελωνειακές χρεώσεις. Το σύνολο των φόρων και των τελωνειακών χρεώσεων είναι ευθύνη του πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας ή στα έξοδα αποστολής. Οι φόροι και οι τελωνειακές χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την πολιτεία της διεύθυνσης αποστολής. Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο εάν δεν είστε βέβαιοι για τους ισχύοντες φόρους και τελωνειακά τέλη που σχετίζονται με εσάς. Η  εταιρεία Mind Your Style δεν ευθύνεται για τυχόν πρόσθετους φόρους και τελωνειακές χρεώσεις που ζητούνται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

Παραλαβή από Box Now

Επίλεξε να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα σου από ένα 24ωρο αυτόματο μηχάνημα. Με την παράδοση του δέματος στο locker, λαμβάνεις μήνυμα στο κινητό σου με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα. Το δέμα σου θα παραμείνει στο locker για 72 ώρες.