Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει σύνολο ή μέρος των προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, καθώς και η αλλαγή με άλλο προϊόν, η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή έκδοσης πιστωτικού κουπονιού.

Προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν. Ως αρχική, ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία το προϊόν είναι αφόρετο με τις ειδικές σημάνσεις ή τα προστατευτικά υγιεινής σε περίπτωση μαγιό ή εσωρούχου.

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή, η διεύθυνση αποστολής είναι:

Mind your Style
25ης Μαρτίου 103
Περιστέρι, Αθήνα 121 32
Τηλ: 210 5764886

Α. ΑΛΛΑΓΗ

Έχετε την δυνατότητα αλλαγής ενός προϊόντος εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Αλλαγή μέσω Courier

Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές χέρι με χέρι. Τα βήματα για να κάνετε την αλλαγή σας είναι τα παρακάτω:

  1. Δημιουργείτε μια νέα παραγγελία μέσω του e-shop μας και αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας πως πρόκειται για αλλαγή.
  2. Ετοιμάζετε το δέμα, τοποθετώντας τα προϊόντα, την φόρμα επιστροφής και την απόδειξη αγοράς.
  3. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή με BOX NOW μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα εδώ. Δεν θα θα χρειαστεί να πληρώσεις κάποιο ποσό κατά την επιστροφή.
  4. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή, συμψηφίζοντας στο ποσό των προϊόντων τα μεταφορικά επιστροφής και νέας αποστολής.

Το ποσό της νέας παραγγελίας υπολογίζεται ως εξής:  Ποσό αλλαγής = Αξία νέων προϊόντων – αξία προϊόντων επιστροφής + μεταφορικά επιστροφής + μεταφορικά νέας αποστολής

  Μεταφορικά έξοδα

Επιστροφής

Νέα Αποστολή

με αντικαταβολή

Δωρεάν αποστολή νέας παραγγελίας
ACS 2€ 5€ Άνω των 60€ μετά τον συμψηφισμό*
BOX NOW 1.5€ 5€

* Τα μεταφορικά της νέας παραγγελίας θα είναι δωρεάν, εφόσον, μετά τον συμψηφισμό, το νέο υπόλοιπο υπερβεί το ποσό των 60€.

 

Αλλαγή στο Showroom

 Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή, επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού στο showroom χωρίς επιπλέον χρέωση. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να μην έχει παρέλθει το χρονικό όριο των 20 ημερών, το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να υπάρχει το παραστατικό της αρχικής αγοράς.

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00 – 20:00

Σάββατο: 10.00-16.00

Διεύθυνση: Αισχύλου 7, Περιστέρι (1ος όροφος),
πλησίον στάσης μετρό «Περιστέρι».

 

Β. ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ – ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ

Αν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού κουπονιού ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Ετοιμάζετε το δέμα σας τοποθετώντας :
  1. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή με BOX NOW μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα εδώ .Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο ποσό κατά την επιστροφή.
  2. Χρεώνεστε μόνο τα μεταφορικά επιστροφής.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας σταλεί e mail με τον κωδικό του κουπονιού το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε χωρίς χρονικό περιορισμό.

 

Γ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα επιστροφής ενός προϊόντος εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Τα βήματα για να κάνετε την επιστροφή σας είναι τα παρακάτω:

  1. Επιστρέφετε το δέμα σας τοποθετώντας :
  1. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS/BOX NOW αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Δεν θα πληρώσετε κάποιο ποσό εκείνη την στιγμή αλλά θα αφαιρέσουμε το ποσό χρέωσης των μεταφορικών από το καθαρό ποσό του συνόλου των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε*. Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή με BOX NOW μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα εδώ .
  2. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας η κατάθεση των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε τα προϊόντα σας.

Το ποσό επιστροφής υπολογίζεται ως εξής:    Ποσό επιστροφής = Αξία προϊόντων – μεταφορικά επιστροφής – αρχικά μεταφορικά*

Έξοδα επιστροφής Αρχικά δωρεάν μεταφορικά
Κάρτα/Paypal Αντικαταβολή
ACS 2€ 3€ 5€
BOX NOW 1,5€ 1,5€ 5€

*Εάν είχατε αρχικά δωρεάν μεταφορικά, και έπειτα από την επιστροφή των προϊόντων το σύνολο της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 60€, τότε τα αρχικά μεταφορικά αφαιρούνται.

*Συνεργαζόμαστε με Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank. Σε περίπτωση που η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική, χρεωστική ή Pay Pal το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό της κάρτας*.

 

Επιστροφές Κύπρος και υπόλοιπες χώρες

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής  καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς και η επιστροφή του δέματος πραγματοποιείται με οποιαδήποτε μεταφορική της επιλογής σας και χρέωση αποστολέα.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία έχει υπερβεί το ποσό των 120€ (για αποστολές στην Κύπρο με την ACS), τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την διαδικασία και τους όρους:

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχούσα ζημιά ή απώλεια.

Μπορείτε να βρείτε την φόρμα επιστροφής προϊόντων εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

Παραλαβή από Box Now

Επίλεξε να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα σου από ένα 24ωρο αυτόματο μηχάνημα. Με την παράδοση του δέματος στο locker, λαμβάνεις μήνυμα στο κινητό σου με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα. Το δέμα σου θα παραμείνει στο locker για 72 ώρες.