Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει σύνολο ή μέρος της παραγγελίας. Υπάρχει μόνο η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή έκδοσης πιστωτικού κουπονιού.

Προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν. Ως αρχική, ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία το προϊόν είναι αφόρετο, με τις ειδικές σημάνσεις ή τα προστατευτικά υγιεινής σε περίπτωση μαγιό ή εσωρούχου.

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας, η διεύθυνση αποστολής είναι:

Mind your Style
25ης Μαρτίου 103
Περιστέρι, Αθήνα 121 32
Τηλ: 210 5764886

Α. Πιστωτικό κουπόνι – Δωροκάρτα

Αν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού κουπονιού ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Ετοιμάζετε το δέμα σας τοποθετώντας :
  1. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή με BOX NOW μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα εδώ .Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο ποσό κατά την επιστροφή.
  2. Χρεώνεστε μόνο τα μεταφορικά επιστροφής. Σε περίπτωση δηλαδή, που η αξία της παραγγελίας σας μετά την επιστροφή μέρους ή του συνόλου αυτής πέσει κάτω των 60€ δεν επιβαρύνεστε τα αρχικά μεταφορικά.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας σταλεί e mail με τον κωδικό του κουπονιού το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε χωρίς χρονικό περιορισμό.

Σημείωση: Για αγορές μέσω του eshop, διατηρείτε τη δυνατότητα χρήσης του κουπονιού σε πολλαπλές αγορές μέχρι εξαντλήσεως του ποσού. Αντίθετα, εφόσον επιθυμείτε απευθείας αγορά από το φυσικό μας κατάστημα, το ποσό της δωροκάρτας θα πρέπει να εξαργυρωθεί εξ ολοκλήρου σε μια αγορά.

 

Β. Επιστροφή Χρημάτων

Έχετε την δυνατότητα επιστροφής ενός προϊόντος εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Τα βήματα για να κάνετε την επιστροφή σας είναι τα παρακάτω:

  1. Ετοιμάζετε το δέμα σας τοποθετώντας :
  1. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη.  Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή με BOX NOW μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα εδώ . Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο ποσό εκείνη την στιγμή αλλά θα αφαιρέσουμε το ποσό χρέωσης των μεταφορικών από το καθαρό ποσό του συνόλου των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε*.

Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας η κατάθεση των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική, χρεωστική ή Pay Pal το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό της κάρτας.

Το ποσό επιστροφής υπολογίζεται ως εξής:    Ποσό επιστροφής = Αξία προϊόντων – μεταφορικά επιστροφής – αρχικά μεταφορικά*

Έξοδα επιστροφής Αρχικά δωρεάν μεταφορικά
Κάρτα/Paypal Αντικαταβολή
ACS 2€ 3€ 5€
BOX NOW 1,5€ 1,5€ 5€

*Εάν είχατε αρχικά δωρεάν μεταφορικά, και έπειτα από την επιστροφή των προϊόντων το σύνολο της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 60€, τότε τα αρχικά μεταφορικά αφαιρούνται από το ποσό της επιστροφής.

*Συνεργαζόμαστε με Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank.

 

Γ. Επιστροφή στο Showroom

 Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων, έκδοση πιστωτικού κουπονιού ή αλλαγή στο showroom χωρίς επιπλέον χρέωση, εφόσον το προϊόν που επιθυμείτε είναι διαθέσιμο. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να μην έχει παρέλθει το χρονικό όριο των 20 ημερών, το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να υπάρχει το παραστατικό της αρχικής αγοράς.

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00 – 20:00

Σάββατο: 10.00-16.00

Διεύθυνση: Αισχύλου 7, Περιστέρι (1ος όροφος),
πλησίον στάσης μετρό «Περιστέρι».

 

Επιστροφές Κύπρος και υπόλοιπες χώρες

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, η επιστροφή του δέματος πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της BOX NOW και τα έξοδα αυτής ανέρχονται στα 5€. Σε περίπτωση επιλογής οποιασδήποτε άλλης μεταφορικής εταιρείας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς. Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματός από εμάς.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία έχει υπερβεί το ποσό των 120€ (γεγονός που αντιστοιχεί αρχικά σε δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στην Κύπρο με την ACS ή την BOX NOW), τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχούσα ζημιά ή απώλεια.

Μπορείτε να βρείτε την φόρμα επιστροφής προϊόντων εδώ

 

Παραλαβή από Box Now

Επίλεξε να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα σου από ένα 24ωρο αυτόματο μηχάνημα. Με την παράδοση του δέματος στο locker, λαμβάνεις μήνυμα στο κινητό σου με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα. Το δέμα σου θα παραμείνει στο locker για 72 ώρες.