Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.mindyourstyle.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία <<Τσάμπρας Ορέστης και ΣΙΑ Ε.Ε>>, εμπορία ενδυμάτων   (ΑΦΜ 800748905, ΔΟΥ Περιστερίου). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής.

Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop με την επωνυμία <<MindyourStyle>>, έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος άμεσα με ένα απλό κλικ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Οι αγορές μέσω internet γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με τη συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στο mindyourstyle.gr και κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ή εγγραφή σας ως χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  θα σας ζητηθεί να δηλώσετε  προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση αποστολής  και η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο, λεπτομέρειες παράδοσης καθώς και λοιπές πληροφορίες σχετικά με τη διευκόλυνση διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.

Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται κατά κανόνα έτσι ώστε να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες μας και να  σας προσφέρουμε το ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης που δυνάμεθα. Χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης/ πελάτης σας ζητάτε ένας κωδικός εισόδου ( username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός  ( password), οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί και διασφαλίζουν την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό σας μυστικό κωδικό όσες φορές επιθυμείτε και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαρροή του. Σε περίπτωση απώλειας  ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση της εταιρίας μας , αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών.  Για να εξασφαλίσουμε το απόρρητο μεταφοράς χρησιμοποιείται πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128  bit.

Οι εργαζόμενοι του mindyourstyle που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα,  έχουν σαφείς οδηγίες να τα χρησιμοποιούν καθαρά και μόνο για την καλύτερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας και απαγορεύεται να τα χρησιμοποιήσουν για λόγους που δεν είναι εξουσιοδοτημένοι καθώς  θα διωκούν ποινικά όπως ακριβώς αναγράφεται στο συμβόλαιο που έχουν αποδεχθεί και υπογράψει.

Τα προσωπικά σας δεδομένα όπως κινητό τηλέφωνο ή e mail χρησιμοποιούνται για να σας γνωστοποιήσουμε  προσφορές και νέα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  έχοντας πάντα δώσει τη συγκατάθεσή σας. Προωθούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα  σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης ( facebook, Instagram), μέσω των cookies που αποδέχεστε καθώς μπαίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έτσι ώστε να παρακολουθείτε μέσω αυτών τα νέα μας για νέες αφίξεις καθώς και προσφορές των προϊόντων μας εναρμονισμένοι πάντοτε με τις κοινοτικές οδηγίες περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις και διαφημίσεις μπορείτε να προβείτε σε εκκαθάριση του ιστορικού σας είτε να επισημαίνεται τη διαφήμιση ως ανεπιθύμητη.

Οποιαδήποτε  χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και δύναται να στείλει ενημερωτικό μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου στο hello@mindyourstyle.gr έτσι ώστε να αιτηθεί τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων από τη βάση δεδομένων μας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας στο MindyourStyle, έχουμε λάβει κάθε δυνατό μέτρο, συνεργαζόμενοι με το ασφαλέστερο website Paypal,  καθώς και με την τράπεζα Πειραιώς, χρησιμοποιώντας το πλέον ασφαλές πρωτόκολλο SSL 128-bit encryption της τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, έτσι ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

horizontal-banner

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ : Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με τη διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης – Παρισίων , του άρθρου 2 § 1  του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην εκάστοτε εταιρεία( ΜindyourStyle) το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και  έχουν αποδεχθεί ότι η εκάστοτε εταιρεία( ΜindyourStyle) θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 – ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων ειδών είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του MindyourStyle περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν στα προϊόντα, αλλά και στις ποσότητες, με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμες και επαρκείς, ενώ το MindyourStyle διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα, ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το MINDYOURSTYLE δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το MINDYOURSTYLE στη διεύθυνση hello@mindyourstyle.gr, προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hello@mindyourstyle.gr, ή να τηλεφωνήσετε στο 210-5764886. H δυνατότητα αυτή, δίνεται αυστηρά, για μία ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο, δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

Ε. ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Το MINDYOURSTYLE, έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) για παραγγελίες κάτω των 60€. Στις περιπτώσεις που κάποια παραγγελία υπερβαίνει τα 60€, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

PAYPAL

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, είτε μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο MINDYOURSTYLE.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία PayCenter της τράπεζας Πειραιώς, η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο MINDYOURSTYLE.

ΣΤ. ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνονται παρακάτω. Σάββατο, Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι  παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 1-7 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS, DHL και BOX NOW . Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.

Χρόνοι παράδοσης

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Εντός Αττικής 1-2 1,5€ – 3€ 2€ – 3€
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3  1,5€ – 3€ 2€ – 3€
Δυσπρόσιτες Περιοχές* 4-7  1,5€ – 3€ 2€ – 3€
Κύπρος 3-10 ACS

1-2    BOX NOW

1-2    DHL

10€

5€

21€

   –

 

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ισχύει μόνο για Ελλάδα)  τότε η extra χρέωση της υπηρεσίας κυμαίνεται 1,5€ – 3€.

Επιστροφές προϊόντων

-Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή ενός προϊόντος ή του συνόλου της παραγγελίας σας για επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

-Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να ελέγξετε εξωτερικά το δέμα για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανείς φθορές, προκειμένου να ληφθούν αμέσως τα απαραίτητα μέτρα σε περίπτωση που εξαιτίας αυτών, έχει επηρεαστεί το περιεχόμενο.
Αν κατά τη διάρκεια του ποιοτικού μας ελέγχου διαπιστωθεί οποιοδήποτε ελάττωμα στο προϊόν, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

*Τα στοιχεία παραλήπτη τα οποία θα σας ζητηθούν από τη μεταφορική εταιρία προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιστροφή, είναι τα εξής:

Mind your Style
25ης Μαρτίου 103
Τ.Κ.: 12132, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ: 210-5764886

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.
Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση της επιστροφής σας (2€ για επιστροφή με την ACS και 1,50€ για επιστροφή με τη BoxNow), αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό που επρόκειτο να επιστραφεί και το οποίο κατατίθεται στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που επεξεργαζόμαστε το δέμα επιστροφή σας.

-Σε περίπτωση που το ποσό της αρχικής σας παραγγελίας ξεπερνούσε τα 60€ και κατόπιν της επιστροφής των προϊόντων αυτό πλέον δεν ισχύει, επιβαρύνεστε επιπλέον και τα αρχικά μεταφορικά αποστολής που δεν χρεώθηκαν σε πρώτο χρόνο, με τη μορφή αφαίρεσής τους από το ποσό επιστροφής. Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής για την εκάστοτε μεταφορική:
ACS  

3€ σε περίπτωση πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή PayPal
5€ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή

BoxNow
1,50€ σε περίπτωση πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή PayPal
5€      σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή

Σε περίπτωση επιστροφής ποσού με τη μορφή πιστωτικού, είτε κατόπιν δικού σας αιτήματος για την έκδοσή του, είτε λόγω ελλιπών στοιχείων ή απουσίας φυσικού παραστατικού απόδειξης αγοράς προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό, θα λάβετε σχετικό email με τον 16ψήφιο κωδικό του. Το ποσό του πιστωτικού, αντιστοιχεί στην καθαρή αξία των προϊόντων που λαμβάνουμε πίσω, έχοντας αφαιρέσει τα έξοδα της επιστροφής, καθώς επιβαρύνουν εσάς.

-Σε περίπτωση επιστροφής λόγω παραλαβής λανθασμένου προϊόντος λόγω σφάλματος  της εταιρίας ή ελαττωματικού, τα έξοδα επιστροφής αλλά και νέας αποστολής στην περίπτωση της αντικατάστασης του προϊόντος, επιβαρύνουν την εταιρεία.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων για επιστροφή χρημάτων, τα οποία έχουν αγοραστεί με την χρήση δωροκάρτας, το ποσό επιστροφής πιστώνεται εκ νέου σε δωροκάρτα μέχρι την κάλυψη του αρχικού ποσού.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι οι Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς, επομένως σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε λογαριασμό που αντιστοιχεί στις άνωθεν, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση που δηλωθεί λογαριασμός ο οποίος ανήκει σε μη συνεργαζόμενη τράπεζα, προκύπτουν οι ανάλογες κρατήσεις που επιβαρύνεστε από την τράπεζα σας.
*Αν η αρχική παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal, το ποσό θα επιστραφεί εκεί.

*Όλες οι προαναφερθείσες χρεώσεις αντιστοιχούν αποκλειστικά στην περίπτωση που ακολουθούνται οι οδηγίες τις οποίες προβλέπει η πολιτική της εταιρίας μας για τις επιστροφές προϊόντων, οι οποίες υπαγορεύουν τη δήλωση χρέωσης παραλήπτη κατά την παράδοση του δέματος επιστροφής στην ACS.
Σε περίπτωση που επιλέξετε
να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με δική σας χρέωση ή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών η ευθύνη είναι δική σας και το ποσό των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με αυτό που προβλέπεται από την εκάστοτε μεταφορική.

ΚΥΠΡΟΣ

-Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά με την υπηρεσία της BOX NOW και τα έξοδα αυτής ανέρχονται στα 5€. Σε περίπτωση επιλογής οποιασδήποτε άλλης μεταφορικής εταιρείας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών καπό την ημέρα παραλαβής του δέματος από εμάς.

-Σε περίπτωση που το ποσό της αρχικής σας παραγγελίας ξεπερνούσε τα 120€ και κατόπιν της επιστροφής των προϊόντων αυτό πλέον δεν ισχύει, επιβαρύνεστε επιπλέον και τα αρχικά μεταφορικά αποστολής που δεν χρεώθηκαν σε πρώτο χρόνο, με τη μορφή αφαίρεσής τους από το ποσό επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων για επιστροφή χρημάτων, τα οποία έχουν αγοραστεί με την χρήση δωροκάρτας, το ποσό επιστροφής πιστώνεται εκ νέου σε δωροκάρτα μέχρι την κάλυψη του αρχικού ποσού.

 -Σε περίπτωση επιστροφής ποσού με τη μορφή πιστωτικού/δωροκάρτας, είτε κατόπιν δικού σας αιτήματος για την έκδοσή του, είτε λόγω ελλιπών στοιχείων ή απουσίας φυσικού παραστατικού απόδειξης αγοράς προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό, θα λάβετε σχετικό email με τον 16ψήφιο κωδικό του.
Το ποσό του πιστωτικού, αντιστοιχεί στην καθαρή αξία των προϊόντων που λαμβάνουμε πίσω, έχοντας αφαιρέσει τα έξοδα της επιστροφής, καθώς επιβαρύνουν εσάς.

-Σε περίπτωση επιστροφής λόγω παραλαβής λανθασμένου προϊόντος λόγω σφάλματος  της εταιρίας ή ελαττωματικού, τα έξοδα επιστροφής αλλά και νέας αποστολής στην περίπτωση της αντικατάστασης του προϊόντος, επιβαρύνουν την εταιρεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς, βρίσκεται υπό δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα πραγματοποιηθεί αφού προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Ζ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

*Σημείωση:

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε αξεσουάρ μαλλιών, σκουλαρίκια και εσώρουχα.

Η. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Μας αποστέλλετε ενημερωτικό email στο hello@mindyourstyle.gr
  2. Αν επιθυμείτε αλλαγή με άλλα προϊόντα μας, κάνετε νέα παραγγελία με τα προϊόντα που χρειάζεστε και στα σχόλια αναφέρετε ότι προορίζεται για αλλαγή.
  3. Συμπληρώστε το έντυπο που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
  4. Μας αποστέλλετε το δέμα, αφού έχετε σιγουρευτεί ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και ότι συνοδεύονται από το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  5. Εάν δεν παρουσιαστεί πρόβλημα με το επιστρεφόμενο προϊόν, θα προχωρήσουμε αμέσως στην αντικατάστασή του, στην επιστροφή των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού.

Σημείωση:

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε αξεσουάρ μαλλιών, σκουλαρίκια και εσώρουχα.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να αναζητήσετε στην εξωτερική μεριά του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα μας, προκειμένου να ληφθούν αμέσως οι απαραίτητες ευθύνες. Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή, είναι:

Mind your Style
25ης Μαρτίου 103
τ.κ 12132, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ: 210-5764886

Θ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Το ΜindyourStyle διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών, αφού υπάρξει πρότερη ενημέρωση και θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος του MindyourStyle δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να διαπιστώσουμε αν πάραυτα θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Το MindyourStyle δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Ι. ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ

Οι δωροεπιταγές (Gift Cards), δεν έχουν περιορισμό στη διάρκεια ισχύος και αποστέλλονται με τη μορφή 16ψήφιου κωδικού μέσω email, το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για τη χρήση τους κατά το check out της παραγγελίας στην οποία επρόκειτο να εφαρμοστούν.

*Σε περίπτωση αγοράς με χρήση Gift Card, δεν είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων μέσω τραπέζης, ωστόσο το ποσό πιστώνεται εκ νέου σε πιστωτικό (Gift Card) μέχρι την κάλυψη του αρχικού ποσού, για μελλοντική χρήση.
Η αλλαγή προϊόντων που προέρχονται από αγορά με
Gift Card, υλοποιείται κατά τα προβλεπόμενα χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση στη διαδικασία.

Παραλαβή από Box Now

Επίλεξε να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα σου από ένα 24ωρο αυτόματο μηχάνημα. Με την παράδοση του δέματος στο locker, λαμβάνεις μήνυμα στο κινητό σου με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα. Το δέμα σου θα παραμείνει στο locker για 72 ώρες.