Αποστολή προϊόντων

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 φεύγουν από εμάς την ίδια ημέρα και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνει η ACS ( αναλυτικά στο πίνακα παρακάτω).Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τη 13.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
– Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο,ενώ παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 2 €.
– Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε εβδομαδιαία βάση οι  παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Τετάρτη και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 3-8 εργάσιμες ημέρες.

 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS . Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των  προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.

Χρόνοι παράδοσης

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Εντός Αττικής 1-2 2€ 2,5€
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3 2€ 2,5€
Δυσπρόσιτες Περιοχές* 3-5 2€ 2,5€
Κύπρος 3-8 8€    –

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  (ισχύει μόνο για Ελλάδα)  τότε η extra χρέωση της υπηρεσίας είναι 2,5€.